• Peugeot 3008 GT Line
 • Luksuzni

  Najam vozila Peugeot 3008 GT Line

  Cijena najma Peugeot 3008 GT Line već od 58,08 EUR / 437,57 HRK

  • Automatik
  • 5 putnika
  • 4 kofera
  • 5 vrata
  • A/C

  Zašto iznajmiti Peugeot 3008 GT Line?

  • Predivan dizajn
  • Sportski motor 180KS
  • Sportska Recardo sjedala

  Novi Peugeot 3008 GT će izazvati divljenje gdje god da ide. Godine 2017. izabran je kao automobil godine u Ženevskom auto showu. Vrlo elegantan eksterijer, visoko kvalitetan interijer, najnovija tehnologija i pozornost na detalje dokazuju da je Peugeot uložio mnogo truda u ovaj automobil. 3008 GT  ima 2,0-litreni dizelski motor sa 180 KS koji mu daje i sportski štih u kombinaciji s poznatom francuskom udobnošću uz pomoć pomagala poput kamere od 360 stupnjeva, automatski podesivih bočnih zrcala, upozorenja mrtvog kuta, automatskim mjenjačem, sportskim volanom su neke od karakteristika koje čine vožnju ovog automobila savršenim. Unajmite ovo vozilo za privatne, poslovne svrhe ili za posebnu prigodu, a osoblje Lutar rent a car-a rado će isporučiti automobil u bilo koju zračnu luku Split, Dubrovnik, Zadar, Rijeku, Pulu i Zagreb ili u vaš hotel i privatni smještaj.

  *Peugeot 3008 GT Line predstavlja kategoriju vozila te Vam ne možemo garantirati ovaj model prilikom rezervacije Vašeg vozila.

  Često postavljana pitanja - Peugeot 3008 GT Line

  Saznajte odgovore na najčešća pitanja u vezi najma vozila Peugeot 3008 GT Line.

  Najbolji razlozi za najam Peugeot 3008 GT Line su udobnost i sportski osječaj u vožnji. Uz to GARANTIRAMO da će Peugeot 3008 GT Line biti u potpunosti spreman za bezbrižno putovanje prilikom preuzimanja:

  • Vozilo oprano iznutra i izvana.
  • Dezinficirano neškodljivim metodama.
  • Pun tank goriva.
  • Ulivena tekućina za stakla.
  • Provjeren pritisak u gumama.

  Cijena iznajmljivanja vozila Peugeot 3008 GT Line kreće od 65,75 € (495,40 kuna) po danu.

  U cijenu najma vozila Peugeot 3008 GT Line su uključeni svi troškovi. Naša poslovna politika je da sve cijene prikazujemo bez skrivenih dodatnih troškova.

  Za rezervaciju automobila Peugeot 3008 GT Line potrebna vam je kreditna ili debitna kartica. Uz to pripremite vozačku dozvolu svih vozača koji će upravljati vozilom, putovnicu ili osobnu iskaznicu, adresu, broj mobitela i e-mail.

  Vozilo Peugeot 3008 GT Line možete preuzeti i vratiti u svim Lutar rent a car poslovnicama.

  U ponudi imamo Peugeot 3008 GT Line s automatskim mjenjačem. Ukoliko Vam je potreban manual, ovdje možete iznajmiti sva vozila s ručnim mjenjačem.

  Peugeot 3008 GT Line ima prosječnu potrošnju od 7,6l / 100km.

  Vozilo je službeno registrirano za 5 osoba, te komodno stane 5 odraslih osoba.

  Vozilo Peugeot 3008 GT Line ima prtljažnik zapremnine 530l što znači da možete otprilike ponijeti 1 veliki, 2 srednja i 2 mala kufera.

  Minimalna dob je propisana zakonom. Za Peugeot 3008 GT Line je potrebna vozačka dozvola B kategorije te minimalno 18 godina starosti.

  Iskustva korisnika su veoma pozitivna jer je vozilo veoma udobno za 5 odraslih osoba te s povišenim položajem i sportskim osjećajem u vožnji čini ovo vozilo veoma ugodno za duga putovanja.

  MI KORISTIMO KOLAČIĆE

  Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

  Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
  Impressum