Rent a car Usluge

Najam vozila s vozačem

Lutar rent a car nudi uslugu najma vozila s vozačem - transfera (VIP i klasično) koju obavlja profesionalni obrt za prijevoz putnika STOURS. Najam vozila s vozačem - transferi su potpuno privatni prijevozi za poslovne osobe i pojedince u manjim ili većim skupinama (do 8 osoba) koji iz privatnih/poslovnih razloga žele uživati u vožnji s vozačem bez dodatnih briga.

Najam vozila sa vozačem

Najam vozila s vozačem - transfer uključuje:

  • Odabir bilo kojeg dostupno vozila iz flote
  • Odabir termina i lokacije po želji
  • Profesionalnog vozača
  • Vrijeme čekanja
  • Prijevoz prtljage

Cijena najma vozila s vozačem

Odaberite profesionalnu uslugu prijevoza u vrhunsko opremljenim vozilima uz dobro organizirani, uigrani i profesionalni tim vozača sa znanjem nekoliko stranih jezika. Cijena najma vozila s vozačem kreće od 100,00 € (753,45 kn) po danu.

Najam luksuznih vozila sa vozačem

POŠALJI UPIT

STOURS transferi

Točno vrijeme dolaska na određenu lokaciju određuje klijent prilikom rezervacije te navodi mjesto odredišta za istu. Cijena i troškovi se odmah formiraju po navedenoj rezervaciji sukladno duljini puta (km), vremenskom trajanju angažiranja vozača s vozilom, broju putnika, klasi/kategoriji vozila i mjestu gdje se preuzima osoba/e. STOURS nudi usluge najma s vozačem na području cijele Republike Hrvatske istaknuvši relacije za gradove Split, Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Šibenik i Dubrovnik, NP Krka, NP Plitvice,...

STOURS Vam omogućava jedinstvenu, prestižnu i bezbrižnu vožnju za sve vrste prigoda, vjenčanja, krštenja, pričesti, društvena događanja-koncerti, sportskih događanja, festivala, konferencija, poslovnih projekata i sastanaka, izleta u nacionalne parkove/gradove, razgledavanja prirodnih i kulturnih baština drugih gradova, svečanih večera, izleta, obljetnica i dr...

Preporuka: Ukoliko želite rezervaciju privatnog transfera kontaktirajte nas minimalno 1 dan prije kako bi mogli osigurati dostupnost vozila i vozača.

.

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum