Dugoročni najam vozila

Dugoročni najam vozila uz odlične cijene i pogodnosti

Dugoročni najam vozila se odnosi na sve najmove koji su duži od 30 dana uz cijenu već od 398,17 € (3.000,00 kn) mjesečno. Glavno obilježja dugoročnih najmova su: uključeno osiguranje, ograničena kilometraža te redovno održavanje.

Dugoročni najam vozila

Trajanje dugoročnog najma:

  • Do mjesec dana (kratkoročno)
  • 3-6 mjeseci (srednjoročno)
  • Više od 6mj do 3 godine (dugoročno)

Pošalji upit

Dugoročni najam vozila cijena

Za dugoročni najam automobila cijena ovisi i o mjesečnoj kilometraži koju će stranka prelaziti. S malom mjesečnom kilometražom može se znatno sniziti cijena te uštedjeti novac. Rent a car dugoročni najam za fizičke osobe košta isto kao i za tvrtke. Cijena uključuje PDV, sezonsku izmjenu guma, redovne servise te puno osiguranje.

Tip vozilo Cijena / mjesec
Gradska vozila od 398,17 € (3.000,00 kn) mjesečno
Kompakt vozila i limuzine od 530,89 € (4.000,00 kn) mjesečno
Kombi/monovolumen/karavan od 663,61 € (5.000,00 kn) mjesečno
SUV vozila od 729,97 € (5.500,00 kn) mjesečno
Luksuzna vozila od 862,69 € (6.500,00 kn) mjesečno
Teretna - dostavna (cargo) vozila od 783,06 € (5.900,00 kn) mjesečno

Dugoročni najam auta

Mjesečni najam auta od 1 do 36 mjeseci

Mjesečni najam automobila idealna je opcija zbog najboljeg omjera uloženo / dobiveno. Rent a car mjesečni najam možemo podijeliti u tri kategorije ovisno o duljini trajanja, tako razlikujemo kratkoročni najam auta na mjesec dana, srednjoročni tri do šest mjeseci i dugoročni od šest mjeseci do tri godine. Pristupačna cijena, vožnja bez brige i obaveza te mogućnost zamjenskog vozila samo su neki od razloga zašto odabrati dugotrajni najam vozila na mjesec dana ili više. Naši klijenti odabiru rent a car na duži period zbog odličnih uvjeta i prednosti kao što su potpuno prepuštanje brige o vozilu i svim troškovima održavanja nama.

Prednosti Mane
Bez troškova registracije i tehničkog pregleda Nemogućnost mijenjanja vozila tokom najma
Uključeno osnovno i kasko osiguranje Ograničena mjesečna kilometraža
Uključeno održavanje vozila Limitirani broj vozača vozila
Besplatna sezonska zamjena guma -
Lako praćenje i kontrola troškova -
Besplatno zamjensko vozilo -
Popust na kratkoročni najam dodatnog vozila -
Besplatna asistencija -

Godišnji najam automobila

Najam u trajanju od jedne do tri godine smatra se godišnjim najmom i za njega odobravamo dodatne pogodnosti. Za sve detalje pošaljite informativni neobvezujući upit. Godišnji najam automobila je najčešći jer je tako stranka zaštićena od promjena cijena.

Dnevni najam auta

Dnevni najam vozila se ne smatra dugoročnim najmom i stoga su cijene i uvjeti korištenja potpuno različiti. Ukoliko trebate vozilo na manje od mjesec dana kliknite ovdje i odaberite vozilo.

Dugoročni najam vozila za fizičke osobe

Nije potrebno imati tvrtku da bi iznajmili auto za dugoročni najam. Sve fizičke osobe uz valjanu vozačku dozvolu mogu unajmiti vozilo te uživati u pogodnostima dugoročnog najma.

Dugoročni najam vozila za tvrtke

Veoma popularan najam za sve tvrtke. Mogućnost odbitka PDV-a te kontrola praćenja troškova su jedni od najbitnijih karakteristika zaštvo tvrtke koriste dugoročni najam.

Dugoročni najam vozila iskustva

Iskustva naših korisnika su odlična i preporuča nas preko 400 stvarnih korisnika sa prosječnom ocjenom 4,9/5. Pročitajte iskustva i komentare naših klijenata na Google platformi..

 

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »