Najam vozila sa premium zimskim gumama i opremom

Najam vozila sa zimskom opremom uključenom u cijenu

Odaberite besplatno sigurnost na cesti u zimskim uvjetima uz premium zimske gume na svim vozilima. Planirate skijanje ili neko drugo putovanje zimi? Lutar rent a car u zimskom periodu na svim svojim vozilima posjeduje zimske gume kako bi osigurao maksimalnu sigurnost za naše klijente.Iznajmite vozilo u bilo kojoj našoj poslovnici te krenite na put sigurno i bez straha. Zimska oprema je uključena u cijenu najma.

Rent a car zimske gume - Najam vozila sa zimskom opremom

Preporuka: Za putovanje na snijeg odaberite SUV ili kombi vozila zbog povišenog podvozja koje omogućava lakše manevriranje.

Najam vozila sa zimskim gumama i opremom uključuje (besplatno):

  • Premium zimske gume
  • Lance za snijeg
  • Tekućinu za stakla protiv smrzavanja
  • Alat za uklanjanje leda sa stakla

Cijena najma vozila sa zimskim gumama

Cijena najma vozila sa zimskim gumama kreće od 27,60 € (207,90 kn) po danu.

Najam kombi vozila sa zimskom opremom

* Prilikom najma važno je napomenuti da se traži vozilo sa zimskom opremom.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum