• Citroen C4 Grand Picasso Aut.
 • Kombi/Monovolumen/Karavan

  Najam vozila Citroen C4 Grand Picasso Aut.

  Cijena najma Citroen C4 Grand Picasso Aut. već od 94,00 EUR

  • Automatik
  • 7 putnika
  • 5 kofera
  • 5 vrata
  • A/C

  Zašto iznajmiti Citroen C4 Grand Picasso automatic?

  • Sva sjedala se mogu podešavati 
  • Mogućnost postavljanja 3 dječje sjedalice na stražnju klupu
  • Odlična vidljivost

  Citroen C4 Grand Picasso objedinjuje luksuzan komfor i odličnu kvalitetu vožnje. Impresivnog eksterijera i udobnog francuskog interijera Picasso pruža mogućnost pretvorbe kabine iz pet u sedam sjedećih mjesta u samo par sekundi. Efikasan i pouzdan motor sa automatskim mjenjačem, integrirani sustav navigacije te mogućnost korištenja multimedijalnih sadržaja najam ovog  vozila čini idealnim za duža putovanja ili jednodnevne izlete s obitelji ili skupinom prijatelja. Iako naizgled robusno vozilo uz pomoć senzora, stražnje parking kamere te jako dobe preglednosti lako manevrira gradskim ulicama. Lutar rent a car nudi mogućnost dostave vozila na adresu vašeg smještaja.

  *Citroen C4 Grand Picasso predstavlja kategoriju vozila te Vam ne možemo garantirati ovaj model prilikom rezervacije Vašeg vozila.

  Često postavljana pitanja - Citroen C4 Grand Picasso Aut.

  Saznajte odgovore na najčešća pitanja u vezi najma vozila Citroen C4 Grand Picasso Automatik.

  Najbolji razlozi za najam Citroen C4 Grand Picasso Automatik su udobnost i ekonomičnost. Uz to GARANTIRAMO da će Citroen C4 Grand Picasso Automatik biti u potpunosti spreman za bezbrižno putovanje prilikom preuzimanja:

  • Vozilo oprano iznutra i izvana.
  • Dezinficirano neškodljivim metodama.
  • Pun tank goriva.
  • Ulivena tekućina za stakla.
  • Provjeren pritisak u gumama.

  Cijena iznajmljivanja vozila Citroen C4 Grand Picasso Automatik kreće od 56,14 € (423,00 kuna) po danu.

  U cijenu najma vozila Citroen C4 Grand Picasso Automatik su uključeni svi troškovi. Naša poslovna politika je da sve cijene prikazujemo bez skrivenih dodatnih troškova.

  Za rezervaciju automobila Citroen C4 Grand Picasso Automatik potrebna vam je kreditna ili debitna kartica. Uz to pripremite vozačku dozvolu svih vozača koji će upravljati vozilom, putovnicu ili osobnu iskaznicu, adresu, broj mobitela i e-mail.

  Vozilo Citroen C4 Grand Picasso Automatik možete preuzeti i vratiti u svim Lutar rent a car poslovnicama.

  U ponudi imamo Citroen C4 Grand Picasso s automatskim mjenjačem. Ukoliko Vam je potreban manual, ovdje možete iznajmiti sva vozila s ručnim mjenjačem.

  Citroen C4 Grand Picasso Automatik ima prosječnu potrošnju od 6,7l / 100km.

  Vozilo je službeno registrirano za 7 osoba, 5 osoba se udobno smjesti dok na 2 pomoćna sjedala se preporučuje da putuju djeca..

  Vozilo Citroen C4 Grand Picasso Automatik ima prtljažnik zapremnine 710l što znači da možete otprilike ponijeti 3 velika, 3 srednja i 3 mala kufera.

  Minimalna dob je propisana zakonom. Za Citroen C4 Grand Picasso Automatik je potrebna vozačka dozvola B kategorije te minimalno 18 godina starosti.

  Iskustva korisnika su veoma pozitivna jer je vozilo veoma udobno za 5 odraslih osoba te s velikim prtljažnikom čini ovo vozilo idealno za duga putovanja.

  MI KORISTIMO KOLAČIĆE

  Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

  Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
  Impressum