Novosti

Lutar rent a car je lansirao novu web stranicu

Lutar rent a car je lansirao novu web stranicu

Lutar rent a car  je lansirao/pokrenuo novu web stranicu  koja je ažurirana s najnovijim informacijama o iznajmljivanju vozila.

Izuzetna nam je čast predstaviti Vam novu ažuriranu web stranicu tvtrke Lutar rent a car.

Nova web stranica je dosegla razinu savršenstva, jednostavnosti, transparentnosti i prije svega funkcionalnosti, a što je najvažnije nudi nove mogućnosti kao što su:

  • informacije o novim i povoljnijim cijenama  u određenima vremenskim periodima
  • karakteristike online ekspresne usluge rezervacije
  • informacije o klasama, tipovima vozila, broju sjedala, dodatoj opremi
  • trenutno dostupna vozila
  • odabir prijenosa brzine mjenjača  (ručni/automatski)
  • osnovno i dodatno osiguranje
  • mogućnost direktnog slanja upita i dobivanja brzog odgovora itd..

Moramo istaknuti da je novi dizajn web stranica napravljen po željama, preferencijama i potrebama naših klijenata. Stoga vjerujemo da će naši stalni i povremeni korisnici cijeniti ovaj veliki korak naprijed. Nova web stranica će biti ključna za poboljšanje kvalitete usluge našim klijentima, posrednicima, suradnicima ali i svima onima koji će tek postati naši klijenti.

Svakodnevno nastojimo pružiti što bolju uslugu našim klijentima jer nam je izuzetno važno da krajnji korisnici budu zadovoljni uslugom u pravo vrijeme i na pravome mjestu.

Naš glavni cilj je omogućiti što bolju i efikasniju uslugu krajnjim klijentima s našim dugogodišnjim iskustvom, znanjem, stručnošću I ljubaznošću te  na takav način I dalje stjecati vaše povjerenje.

 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »